fredag 14. oktober 2011

Sukk...






Er det ikke vakkert, dere? Kjenner på meg at om mine venner fortsetter å ta så vakre bilder av himmelen så ender de opp her alle sammen! Jeg er alvorlig svak for kunsten himmelen lager selv hver dag, blir stadig stående å se opp.

onsdag 12. oktober 2011

Travel travel, men ingen reise...

Veilederen min* sier det er in å være travel. Buzzy is the new black liksom. Er man ikke travel så regnes man rett og slett ikke med. Med dét kan jeg si jeg har en svært så trendy timeplan og noen av vennene mine er rett og slett trendsettende! Doktorgradsstipendiater, noen som er nye i arbeidet sitt, en hel drøss med møteløver og kun et fåtall som kan ta ting på sparket. Med det vil jeg si at nå er det vel snart så mange som er in at det er på tide at det degraderes til ut. Om det blir in ha god tid, så vil kanskje færre av oss dø av hjerteinfarkt innen vi fyller 40. *håpe håpe*

*Ja, jeg er jo masterstudent, så da har jeg veileder, jeg har til og med en biveileder.

Trykk her for reisesang.

mandag 10. oktober 2011

Dansesjarmører

I 6 uker har jeg nå fulgt et svingkurs for nybegynnere. De første ukene var det fryktelig klønete, men nå begynner det å ta seg veldig opp. Gutta lærer seg å føre og jeg lærer meg å ikke bestemme alt mulig, men heller la meg lede (veldig behagelig faktisk :) ). Mange har nå falt fra og det er tynnere i rekkene. Merker plutselig hvor godt sjekketriks det er å kunne danse altså. De trenger ikke være så veldig høye, mørke og mystiske for å nå frem liksom. Bare nevner det…

søndag 9. oktober 2011

søndagsinspirasjon

spill den høyt, gjerne på ipoden på øret <3 trykk her

Statusoppdatering

Etter en hektisk sommer med alkohol og drama i sentrum har jeg falt til ro i høstmørket. Kun ved få anledninger møter jeg potensielle mennesker å date og det er da jevnt over ikke på steder man kan komme til å flørte åpenlyst. Jeg har også sluttet å gå på by’n for å få oppmerksomhet, men heller noe som ligner kafébesøk med venninner, bare på pub.

Likevel så har jeg hønk som sitter på lesesalen i 3. etasje (jeg sitter i 2. etasje) som jeg kan nyte synet av når vi tilfeldigvis møtes på pauserommet (jeg har en tendens til å hente meg te så ofte nå at jeg har måttet bytte til koffeinfri sådan for ikke å dehydreres fullstendig). På søndager er det også en ekstern student som sitter på lesesalen jeg pleier å sitte på (hans lesesal er stengt på søndager) som jeg faktisk har kommet i prat med. Veldig hyggelig type, men på en sånn ’seriøs og høyrestemmende’ måte. På jobb har jeg en litt annen relasjon med en som brutalt avviste meg i sommer. Han er ikke spesielt noe som helst, men en artig type som jeg håpet jeg kunne kline litt med på julebordet. Han har nok et litt ambivalent forhold til flørtingen min. Han overser meg og gir meg oppmerksomhet annenhver gang. Tror ikke det har slått ham at jeg ikke er forelsket i ham, men kun ser på ham som underholdning. Mennesker… vi er nok litt selvsentrerte innimellom.

Det var historien om de jeg syns er spennende i min hverdag. Fint utvalg til tross for at jeg har gått i hi for vinteren, er det ikke?